HARELBEKE, BELGIUM - MARCH 24: Wout Van Aert of Belgium and Team Jumbo-Visma celebrates at finish line as race winner ahead of Mathieu Van Der Poel of The Netherlands and Team Alpecin-Deceuninck and Tadej Pogačar of Slovenia and UAE Team Emirates during the 66th E3 Saxo Bank Classic - Harelbeke 2023 a 204.1km one day race from Harelbeke to Harelbeke on / #UCIWT / March 24, 2023 in Harelbeke, Belgium. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Tour du village

Wielrenevenement

22/03/2024
Hotel van der Valk E17, Nazareth
08:30 – 21:00


Tour du Village 

Al meer dan een eeuw gaan mensen op twee wielen de strijd met elkaar en de elementen aan: voor het eerst in 1868 op een baan in Parijs. Een jaar later gebeurde dit voor het eerst in België en niet veel later voor het eerst tussen twee gemeenten, dit niet geheel toevallig ook in België: nu de bakermat van de klassieke stad-tot-stad wedstrijd. Het maximale uit een menselijk lichaam halen, competitief zijn en regen, sneeuw of extreme hitte overwinnen is intrigerend om te aanschouwen. Wielrennen is daarom ook al jaren vaste klant in de kijksport top-5: jaarlijks wereldwijd 15 miljoen kijkers bij de Tour de France, 250 miljoen kijkers naar het wereldkampioenschap en alleen in BeNeLuxal een miljoen kijkers per klassieker.

Motiverend wordt het echter pas wanneer er parallellen met persoonlijke situaties getrokken kunnen worden en daarbij
ook de maandenlange minutieuze voorbereiding en het teamwork op de dag zelf in ogenschouw wordt genomen. Deze unieke inkijk in de wielerwereld willen wij u geven in de geest van Tour du Village: gezelligheid op de koers!


Programma bezoek E3 Saxo

08:30 – Départ fictief Hotel V.d. Valk E17, Nazareth
Ontvangst en vertrek per luxe bus naar het officiële vertrekpunt.

10:00 – Départ réel
Rondgang langs de teambussen o.l.v. gids.

11:00 – 1e passage
Ter plaatse bij een van de scherprechters in de koers, in afwachting verblijven we onder het genot van een lokaal drankje.

14:00 – 2e passage
Reflectie van aandachtspunten ter hoogte van de restaurant locatie, ontvangst met aperitief

15:30 – 3e passage
Gastronomisch 5-gangen menu

16:15 – Finale
Open bar met schermen, na afloop vervoeren wij u per luxe bus weer terug naar het startpunt van de ochtend


Location
Hotel van der Valk E17, Nazareth


Vragen?
Neem contact op via kevinmottard@networkc.nl

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met: