Havenbedrijf-Rotterdam-N.V.-1111x700

Lunchsessie Exact Live:

De CFO als accelerator van groei

16/05/2023
Exact Live, Ahoy Rotterdam
11:30 – 12:45


Op 16 mei tijdens Exact Live in Ahoy Rotterdam organiseren we een exclusieve lunchsessie tussen 11:30 uur en 12:45 uur samen met Exact voor 10 á 12 professionaliserende bedrijven. Uiteraard ben je welkom om aan te sluiten bij het rest van het programma: (zie: https://www.exact.com/nl/exactlive/programma)

De CFO als accelerator van groei

Het onderwerp dat tijdens deze sessie centraal zal staan is de CFO als accelerator van groei. In deze sessie gaan CFO’s met elkaar in gesprek over hoe zij in deze uitdagende tijden hun organisatie naar het volgende niveau brengen. Waar dagen ze het bedrijf uit om de gevestigde structuur, cultuur en DNA aan te passen aan de ambitie? Waar raken ze bewust niet aan? Hoe balanceren ze de uitdagingen van nu met de kansen en het speelveld van morgen? Op welke vlak(ken) willen ze groeien en wat willen ze hiervoor opofferen? Hoe helpen ze het bedrijf, de andere leden van de raad van bestuur en de aandeelhouders deze keuzes maken? Hoe maatschappelijk betrokken willen ze dat hun organisatie hierbij is?

Centraal in de sessie staat het verhaal van Rimco de Groot, CFO van Mourik, die vertelt hoe Mourik als familiebedrijf met deze uitdagingen is omgegaan, wat haar ambities voor de toekomst zijn, welke uitdagingen hiermee gepaard gaan, waar het bedrijf moet evolueren maar ook welke krachten zeker behouden moeten blijven. Na zijn inleiding delen we ervaringen met elkaar.


Programma

11.15 uur        Ontvangst
11.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Rimco de Groot (CFO Mourik)
12.45 uur        Afsluiting

Locatie
Ahoy Rotterdam 
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze lunchsessie wordt georganiseerd in samenwerking met: