Prins Hendriksoord 1

Huiskamersessie

Voorzitters Raad van Commissarissen 

28/05/2024
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


Dilemma’s in de Bestuurskamer onder de loep

Als commissaris sta je voor complexe uitdagingen waar waarden en normen, belangen en principes kunnen botsen. Tijdens een interactieve huiskamersessie gaan we onder begeleiding van John Jaakke aan de slag met dilemma’s, die vragen om een goede analyse.

Dit doen we door in verschillende groepen dilemma’s te bespreken. Nadien stellen de groepen hun oplossingen en aanpak aan elkaar voor. Door elkaars aanpak en gesprek over de dilemma’s onder de loep te nemen gaan we samen ontdekken hoe onze boardroom dynamiek in het algemeen en rond dilemma’s specifiek te verbeteren. Jullie worden van harte uitgenodigd om zelf ook een (moreel) dilemma in te brengen uit eigen ervaring of anderszins waarover je graag de inzichten van de anderen zou horen.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door John Jaakke (Partner De Bestuurskamer | NBE (Nederlands Blazers Ensemble))
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner


Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?

Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: