0507-NetworkC_CFOTOP-HR-©-Sabine_van_Nistelrooij-76

Huiskamersessie

Make your next move

30/11/2023
Restaurant Wils, Amsterdam
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens deze huiskamersessies in een intieme omgeving gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

MAKE YOUR NEXT MOVE

Tijdens dit gesprek delen hoofden shared service centre elkaar in hun strategische schaakspel. Wat plan jij als je volgende zetten? Wie zijn de medespelers op het schaakbord en welke zetten heb jij van hen nodig om die van jou goed te kunnen zetten? Welke zetten kunnen die van jou dwars zitten? Rob Buitendijk deelt ons in deze ronde tafel als inleiding hoe hij met Van Oord naar global shared business services wil gaan maar de rest van de organisatie hier zeker nog niet is. Welke stakeholders heeft hij hiervoor nodig en wat moeten die doen? Welke zetten hij van CFO en CIO nodig? En van de business? En hoe lang wacht hij met zijn decisieve zet? Eens het ideale speelveld er is of pragmatisch van start gaand en zien waar het schip strand? Na zijn uiteenzetting delen we elkaars ervaringen.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie met Rob Buitendijk (Manager Global Financial Shared Service & Change Van Oord)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Restaurant Wils
Stadionplein 26
1076 CM Amsterdam


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: