Prins Hendriksoord 1

Huiskamersessie

Leadership Action Workshop

15/06/2023
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

Special Forces Action Leadership workshop

In de volgende Action Leadership Workshop die Improven en Network C organiseren gaan we weer actief met elkaar aan de slag. Aan de hand van de inspiratie van Erik Wegewijs (bekend van Special Forces VIP op Videoland, oud-commando en nu leiderschapscoach) gaat u interactief met elkaar in gesprek over het creëren van het optimale klimaat in uw team middels specifieke Special Forces principes. We gaan op zoek naar wat uw rol als leider daarbij is en welke “Special Forces tussen uw oren” u kunt inzetten om Aandachtiger, Autonomer en Adaptiever te functioneren.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie met Erik Wegewijs (bekend van Special Forces VIP op Videoland, oud-commando en nu leiderschapscoach)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

 

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: