0507-NetworkC_CFOTOP-HR-©-Sabine_van_Nistelrooij-51

Huiskamersessie

Succession in Familiebedrijven

21/11/2023
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


Succession in Familiebedrijven

In de schaduw van elke bloeiende familieonderneming ligt de prangende vraag: Hoe bereiden we de volgende generatie voor? Tijdens deze ronde tafel sessie zal Fred van Heyningen ons meenemen in de kwesties die cruciaal zijn bij successieplanning binnen een familiebedrijf. Blijft het bedrijf in handen van de familie, of is het tijd om de weg van private equity te verkennen? Wat is de juiste timing voor de overdracht van het huidige leiderschap? En als dat nog bij de DGA zit, kan hij dan effectief loslaten? Wat zijn de “do’s” en “don’ts” bij het selecteren en aanstellen van een nieuwe directeur? Wat wordt de rol van de volgende generatie bij het bedrijf en is dit ook de rol die hen past? Kortom hoe zorgen we dat de juiste mix van mensen binnen en buiten de familie klaar staat om de fakkel over te nemen als de tijd daarvoor gekomen is.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Fred van Heyningen (Directeur Watertoren Hazerswoude Holding Hoogvliet groep en                                             multicommissaris)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: