IMG_1155

Huiskamersessie

CFO meets Commissaris: resilient supply chains

06/04/2023
Prins Hendriksoord, Den Dolder
17:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

CFO meets Commissaris: resilient supply chains

De verschillende crises van de afgelopen jaren hebben de kwetsbaarheid van onze supply chains aangetoond. Welke risico’s zien CFO’s en Commissarissen voor hun organisaties en hoe kunnen organisaties de uitwerkingen van risico’s mitigeren? Wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen organisaties de samenwerking buiten/binnen de supply chain verbeteren? Hoe belangrijk is her-lokalisatie als deelantwoord?
Waren onze ketens betrouwbaarder geweest als we onze leveranciers minder hadden uitgeknepen de afgelopen jaren? Zijn de bedrijven die het meest winst maken in de keten bereid winst te laten liggen zodat alle partijen in de keten het hoogst mogelijke niveau van betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid (denk bv. cyber security) kunnen nastreven? Welke rol speelt de CFO of wil de CFO spelen als het gaat om een resilient supply chain en welke rol kunnen Commissarissen hierin spelen? Wat hebben de CFO en de Commissarissen hiervoor van elkaar nodig? Hierover gaan we met elkaar in gesprek nadat Vivienne de Leeuw, CFO Havenbedrijf Rotterdam, ons heeft meegenomen in haar en hun verhaal ter zake.


Programma

17.00 uur        Ontvangst
17.30 uur        Start Ronde Tafel discussie met Vivienne de Leeuw, CFO Havenbedrijf Rotterdam
19.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: