EK6A2566

Huiskamersessie

CEO meets Commissaris

12/09/2024
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


CEO meets Commissaris

Tijdens deze CEO meets Commissarissen sessie horen wij het verhaal van Hans Meeuwis, CEO Royal Cosun. Hij zal ons meenemen in de grote transformatie waar Cosun op inzet en het commitment naar een toekomstbestendige duurzame keten. Welke waardevolle lessen leert hij tijdens deze transitie en welke rol speelt de de coöperatie en haar bestuurders in deze reis? Hans zal zijn ervaringen en inzichten met ons delen vanuit zijn perspectief als CEO.

Hierna zullen we met elkaar in discussie treden over de boardroom dynamieken en hoe je elkaar juist kan versterken bij het jezelf heruitvinden in een veranderende omgeving. Met als centrale vragen: wat behoud je ten koste van alles als DNA van het bedrijf en wat stel je in vraag. Hoe doe je dit als RvC en nieuwe CEO zonder het kind met het badwater weg te gooien? 


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Hans Meeuwis (CEO Royal Sun)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner


Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?

Neem contact op via stefaniegrimbergen @networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: