0211-NetworkC_CIOTOP-WR-©-Sabine_van_Nistelrooij-65

Huiskamersessie

CEO meets CHRO

31/10/2024
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


CEO meets CHRO

Tijdens deze ronde tafel sessie nemen Ronald Lotgerink en Binne Visser (resp. CEO en CHRO) ons mee in hun samenwerking binnen het altijd dynamische bedrijf Vion Food Group. Wat zijn volgens hen de grootste uitdagingen? Welke rol verwachten ze van elkaar en hoe versterken zij elkaar, maar ook wanneer zijn ze kritisch naar elkaar?

“Never waste a good crisis” zegt men, wat leer je over je organisatie, medewerkers en HR aanpak? Welke soort medewerkers heb je nodig in een organisatie midden in de storm? Zijn we te ‘bottom-up’ in ons leiderschap? Zijn we meester van onze eigen gedachten of van wat nu de moderne gedachten is? Deze prikkelende vragen zijn onderdeel van een groter gesprek over de specifieke verwachtingen van CEO ten aanzien van CHRO’s en vice versa? Hoe vind men dat de rol van HR en het belang ervan zich zal ontwikkelen de komende jaren? En welke rol heeft een CEO hierin te spelen?  


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door  Ronald Lotgerink en Binne Visser (resp. CEO en CHRO Vion Food Group)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner


Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?

Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: