IMG_1181

Huiskamersessie

Belgium meets the Netherlands

19/04/2023
Asse, België
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


De perfecte storm op de arbeidsmarkt!

De krapte op de arbeidsmarkt ten gevolge van de vergrijzing laat zich elk jaar meer voelen en de lang aangekondigde ‘war for talent’ speelt in alle hevigheid de laatste paar jaar. Dit terwijl de veelgeprezen nieuwe generatie steeds minder wil werken en zich voor steeds meer werk te goed voelt. Doe daar in België ook nog eens de weinig flexibele wetgeving en automatische loonindexering bij. Zal de uitdaging de komende jaren steeds groter worden of zal een verwachte economische crisis voor meer realisme gaan zorgen? Wat moet er algemeen gebeuren en wat moeten we als bedrijven en CFO’s doen om te anticiperen/reageren op de ontwikkelingen?

Tijdens de volgende Belgium meets the Netherlands ronde tafel  gaan we op deze uitdagingen in. Hadewych Vermunt, CFO Delhaize Belgie, ontvangt ons voor deze sessie en neemt ons in de inleiding mee in haar kijk op het thema.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Hadewych Vermunt (CFO Delhaize België)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Hoofdkantoor Delhaize België
Brusselsesteenweg 347
1730 Asse, België


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

 

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: