Canday-_the-Duke_0044

Commissarissen Top

Building Bridges

05/06/2024
The Duke Club, Nistelrode
14:45- 21:00


Building Bridges

Het bouwen van bruggen is een eeuwenoude praktijk. Bruggen waren essentieel voor het vergemakkelijken van handel, transport en communicatie, maar hebben ook een cruciale rol gespeeld bij het verbinden van gemeenschappen en het overwinnen van natuurlijke obstakels. Ze dragen bij aan economische groei, culturele uitwisseling en verbeterde mobiliteit. Maar ‘’bruggen’’ hebben niet alleen een fysieke betekenis, maar ook een metaforische waarde, gericht op het verbinden van mensen en ideeën.

Als commissaris wordt u gezien als een verbindende schakel die de belangen en signalen van verschillende stakeholders tot bij het bestuur moet brengen en hen hier aandachtig voor moet maken. Dit betekent dat u als commissaris moet nadenken over hoe u duurzame relaties kunt opbouwen met alle belanghebbenden. Hoe vindt u de balans tussen de belangen van de verschillende stakeholders in een samenleving die steeds meer verdeeld raakt? Probeert u een brug te bouwen tussen politiek en het bedrijfsleven, waarbij de kloof alleen maar groter lijkt te worden? Hoe neemt u de inzichten van de gewone medewerker mee naar de RvC? En die van de klant en medewerker van morgen? Welke rol vindt u voor uzelf weggelegd in het zorgen voor een harmonie in de organisatie?

Tijdens deze Commissarissen Top staat de rol van de commissaris als bruggenbouwer centraal. We gaan middels verschillende ronde tafels met elkaar in gesprek over welke bruggen er gebouwd moeten worden en welke er moeten verstevigd worden? Hoe gaan we om met de dilemma’s die we hierin tegenkomen?


Locatie
The Duke Club
 Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met stefaniegrimbergen@networkc.nl