Prins Hendriksoord 2

CISO top

Make your move

24/04/2024
Prins Hendriksoord, Den Dolder
14:45 – 21:00


Make your move

Bewegen in een organisatie is net als schaken. De zet die je nu doet, maakt dingen mogelijk of onmogelijk binnen een paar zetten. En het effect van jouw zetten hangt ook af van de medespelers en de omstandigheden. Welke inschattingen van je omgeving zitten achter jouw volgende zetten? En wat is je endgame? Graag gaan we tijdens deze allereerste CISO Top dan ook met elkaar in gesprek rondom het thema ‘Make your Move’. 

Welke zetten heb je al gezet? Hoe maak je een strategisch plan 
voor de volgende zetten? Welke rol speelt wet- en regelgeving hierbij? Wanneer en welke risico’s ben je bereid te nemen en wanneer speel je op safe? Hoe balanceer je tussen anticiperen en reageren versus wendbaar zijn? Welke zet uit het verleden zorgde ervoor dat je schaakmat kwam te staan en wat heb je hieruit geleerd? Welke invloed hebben de Raad van Bestuur of Raad van Commissarissen op het maken van jouw zetten? En in hoeverre heb je jouw stakeholders al aan boord voor je volgende zetten of kies je ervoor hen voor voldongen feiten te stellen?

We zullen deze dag een vertrouwelijke setting creëren, waardoor we open kunnen zijn en eerlijke verhalen met elkaar kunnen delen. Durf holistisch te kijken naar je eigen rol en laat je inspireren door ieders verhaal. Interacteer met commissarissen en andere bestuurders en luister naar andere perspectieven om elkaar en jezelf beter te begrijpen! 


Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op met stefaniegrimbergen@networkc.nl