0211_NetworkC_CIO_WR-©-Sabine_van_Nistelrooij-17

CIO TOP

The Good, the Bad and the Ugly

07/06/2023
The Duke Club, Nistelrode
13:30 – 21:00


The Good, the Bad and the Ugly

Wat maakt jou als mens en leider wie je bent, en waarom doe je de dingen die je doet? Oftewel: zelfkennis. Je leert elke dag bij over jezelf, en elke nieuwe situatie geeft je weer nieuwe inzichten. Kijk naar de turbulente tijden waarin we leven met een oorlog in Oekraïne, de energie- en inflatie crisis, COVID, maatschappelijke onvrede en ga zo maar door. Dit vraagt erom om even terug te gaan naar de basis. Wie zijn we en wie willen we eigenlijk zijn? Daarom dat tijdens de aankomende CIO Top het thema ‘The Good, the Bad, and the Ugly’ centraal staat.


In turbulente tijden is het belangrijker dan ooit om te weten wat je kracht is. Wat maakt onze bedrijven uniek en wat maakt ons als leiders onderscheidend, oftewel ’the good’? Maar ook juist in deze tijden moeten we eerlijk zijn naar onszelf, en moeten we ons bewust zijn van onze zwaktes. Van welk onderdeel of gedrag, binnen onze bedrijven maar ook van onszelf, willen en moeten we afscheid nemen? En wat houdt ons soms tegen om dit te doen? Door onszelf en elkaar een spiegel voor te houden zetten we de eerste stap om afscheid van ’the bad’ te nemen.

Ten slotte, ’the ugly’. Het lelijkste eendje wordt soms de mooiste zwaan. Welke onderdelen van onze bedrijven kunnen we transformeren van een zwakte tot een kracht? Wat zijn onze grootste werkpunten als leider om de nieuwe wereld met vertrouwen tegemoet te treden? En hoe kunnen we crises gebruiken als catharsis? Want vergeet niet, aan de rand van de afgrond groeien de mooiste bloemen!

We nodigen jullie dan ook uit voor een moment van reflectie, bewustwording en openheid. Door het delen van de verhalen van jullie organisaties en van jezelf hopen we dat ieder zich kwetsbaar op durft te stellen, en het aanzet tot het delen van onzekerheden, frustraties en gebreken. Door eerlijk met elkaar te zijn helpen we elkaar eerlijk met onszelf te zijn. Hoe groot de uitdaging ook mogen zijn, de innerlijke kracht van de mens heeft ze altijd aangekund en dat zal ook nu niet anders zijn!


Locatie
The Duke Club
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl