The Duke foto

CIO TOP

All in or nothing

12/06/2024
The Duke, Nistelrode
13:30 – 21:00


All in or Nothing

In een tijdperk waarin digitale transformatie en innovatie de norm zijn geworden, is het cruciaal dat we de uitdagingen die op ons afkomen niet alleen begrijpen, maar ook omarmen. Deze uitdagingen in het bedrijfsleven en de maatschappij zijn vaak onderwerp van gesprek, maar een mens mag ook dromen. Zo geloven in iets dat je er helemaal voor gaat. Geen terughoudendheid, zonder aarzeling en risico’s durven nemen die bijdragen aan het realiseren van deze droom. Als CIO sta je dus op een kruispunt waar de keuze duidelijk is: you’re in or you’re out. Een halve inzet is geen inzet, en dus is het tijd om ‘all in’ te gaan. 

Tijdens deze CIO Top staat dan ook het thema ‘All in or Nothing’ centraal. Het kaartspel van de technologische revolutie is onvoorspelbaar. We kunnen de kaarten die we gedeeld krijgen dan ook niet veranderen. Maar waar we wel invloed op hebben is hoe we ze spelen. Welke hand heb je om te spelen? Leg je je kaarten volledig transparant op tafel, of bluf je? Wat is jouw definitie van een ‘all in’ mentaliteit? Wat zijn voorbeelden van momenten dat je als organisatie ”all in” durfde gaan? Hoe stimuleer je deze mentaliteit als CIO binnen je organisatie en je team? Wat betekent het voor jou om risico’s te nemen? Hoe zorg je voor de juiste balans tussen risk & control en ‘all in’ gaan? En durf je ‘all in’ te gaan, wetende dat de beloning groots kan zijn, maar er ook de mogelijkheid is dat je alles verliest?    

We nodigen je uit om je kaarten op tafel te leggen en je inzichten te delen met je peers. We ontdekken wanneer we ‘all in’ durven te gaan. Maar ook wanneer we voor ‘nothing’ gaan, omdat we ons op dit bepaalde vlak toch niet gaan onderscheiden of omdat het morgen niet langer tot succes zal leiden zoals vandaag. Het is tijd om te wedden!


Locatie

The Duke
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl