De hooge Vuursche

CIO TOP

Building Bridges

6/11/2024
Hooge Vuursche, Baarn
13:30 – 21:00


Building Bridges

Het bouwen van bruggen is een eeuwenoude praktijk. Bruggen waren essentieel voor het vergemakkelijken van handel, transport en communicatie, maar hebben ook een cruciale rol gespeeld bij het verbinden van gemeenschappen en het overwinnen van natuurlijke obstakels. Ze dragen bij aan economische groei, culturele uitwisseling en verbeterde mobiliteit. Maar bruggen hebben niet alleen een fysieke betekenis, ook een metaforische waarde, namelijk: het verbinden van mensen en ideeën.

Als CIO wordt je steeds meer gezien als een influencer, een verbinder. Je bent de schakel tussen de business en IT en degene die signalen van verschillende stakeholders moet agenderen. Welke kloof moet jij overbruggen binnen jouw organisatie? Sluit de IT strategie naadloos aan op de bedrijfsstrategie of valt hier nog winst te behalen? Hoe vind je de juiste balans tussen alle verschillende belangen? Hoe bouw je duurzame relaties op met alle verschillende belanghebbenden? Welke dynamieken binnen en buiten je eigen organisatie vind je lastig en waarom? Welke rol vind je zelf dat voor jou is weggelegd in het zorgen voor een harmonie in de organisatie? Probeer je een brug te bouwen tussen je legacy en innoveren? En hoe ga je om met de kloof tussen de gevestigde orde en de nieuwe generatie?

Tijdens deze CIO Top staat de rol van de CIO als bruggenbouwer centraal. Laten we in gesprek gaan over welke bruggen er gebouwd moeten worden, welke we moeten verstevigen en welke we wellicht moeten afbreken. Deel je dilemma’s in deze afwegingen, zodat de juiste bruggen blijven staan! 


Locatie
Kasteel de Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn


Vragen?
Neem contact op met stefaniegrimbergen@networkc.nl