Prins Hendriksoord 2

CFO Top

Dynamics in the Boardroom

06/07/2022
Prins Hendriksoord, Den Dolder
13:30 – 21:00


Dynamics in the Boardroom

De klassieke Weberiaanse organisatie is functioneel ingedeeld en gericht op checks & balances. In de huidige wereld is snelheid cruciaal. Maar uit de bocht vliegen nog steeds uit den boze. Daarom moeten we anders met elkaar samenwerken. Cross functioneel en zowel snel actie ondernemen als snel bijsturen wanneer nodig. Het is aan de raad van bestuur om hier het voorbeeld te geven en de leiding te nemen. 

Dit betekent dat we ruimte en vertrouwen moeten geven aan onze collega’s in de board, maar ook kritisch mogen zijn als het gaat om de effectiviteit en snelheid van hun handelen. Daarom staat het thema Dynamics in the Boardroom centraal tijdens deze tweede CFO Top. We bespreken de samenwerking binnen uw board en de dynamiek tussen de executives onderling en met non-executives. Waar zitten de bottlenecks? Wat verwachten andere C-levels van de CFO? Wat verwacht de CFO van hen? Hoe zorgen we voor zowel meer en duidelijkere feedback maar ook meer vertrouwen in elkaar? En hoe vermijden we dat we in interactie minder de eigen functie verdedigen en meer aan het geheel denken?

We dagen u uit om met uw peers binnen finance, maar ook met de CEO, CHRO, CIO en Commissaris van andere organisaties in gesprek te gaan. Deel hoe u de dynamiek ervaart en waar volgens u de verbeterpunten zitten, en luister hoe anderen dit zien. Leer uit deze interactie uzelf beter kennen!


Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl