IMG_8375

CFO Top

The Search for Simplicity

20/04/2023
The Duke Club, Nistelrode
13:30 – 21:00


The Search for Simplicity

“Any intelligent fool can make things bigger and more complex. It takes a touch of genius – and a lot of courage – to move in the opposite direction” – Albert Einstein

Binnen de natuurkunde wordt er gezocht naar eenvoud, omdat men datgene wat om ons heen gebeurd op het basisniveau wilt begrijpen. Als we kijken naar onszelf en onze organisaties, hoe gaan wij dan om met deze zoektocht naar eenvoud? Technologie is vaak ontwikkeld om samenwerken makkelijker te maken. Maar door toepassingen en beleid binnen organisaties wordt vaak het omgekeerde bereikt. En de toegenomen compliance en governance verwachtingen zorgen ervoor dat we door de bomen het bos niet meer zien. Hoe komt dit, en wat kan de CFO hier aan doen?

Daarom gaan we tijdens de aankomende CFO Top met elkaar in gesprek rondom het thema The Search for Simplicity. Of iets simpel of complex is, is mede afhankelijk van onze manier van omschrijven. Dus hoe breng jij jouw verhaal zodat collega’s kansen zien in plaats van ontmoedigende bureaucratie? Welke cultuur en mensen zijn er nodig binnen en buiten Finance om dit verhaal te brengen? Hoe heb je door jouw acties en samen met je team de organisatie versimpeld? En hoe voorkom je door het slimste jongetje van de klas te willen zijn te worden gemeden door anderen?

We dagen je uit om de kronkels in onze hersenen die ervoor zorgen dat we het complexer dan nodig maken te vermijden!


Locatie

The Duke Club
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl