IMG_1861

CFO TOP

In the line of fire

20/11/2024
Marienhof, Amersfoort
13:30 – 21:00


In the Line of Fire

De arena van financieel leiderschap is complex. Als CFO wordt je geconfronteerd met risico’s en verantwoordelijkheden die bijdragen aan de besluitvorming voor de organisatie en moet je omgaan met de druk om de organisatie naar financieel succes te leiden. Maar daarnaast wordt er van je verwacht dat de mensen in je team gelukkig zijn, je een inspirerende leider bent en je de organisatie meekrijgt in veranderen. Tijdens deze CFO Top gaan we dan ook met elkaar in gesprek over de kunst van het leidinggeven aan verandering.

Door welke verandering moet jij je organisatie leiden? Welk leiderschap vertoon je? Waar hou je hierbinnen vast aan je company DNA en waar kies je voor een nieuwe route? Hoe krijg je de rest van de organisatie mee? Hoe ondersteun je de CEO het best bij het keren van de tanker of is hij deel van het probleem? Pas jij op de winkel terwijl hij verbouwt of ben jij de leider die verandering initieert? En als je hem initieert, ga je dan voor de snelle verandering, herstructurering of eerder voor een evolutie? Zijn de toegenomen stakeholders en maatschappelijke eisen een uitdaging hierbij of gebruik je ze als hefboom? Weet je welke leider je bent en waar je kracht en zwakte in elke situatie ligt? En ben je voldoende bezig met je eigen ontwikkeling doorheen de reis of ben je te druk vanuit de toren het slagveld te overzien, strategieën neer te zetten en anderen aan te sturen?

Fundamentele verandering raakt sowieso altijd wel iets of iemand tot in het diepste van zijn ”zijn”. Wat de passie doet oplaaien en het vuur doet branden. Op 20 november gaan we dan ook met elkaar in het gesprek rondom het thema ‘In the line of fire’.


Locatie

Marienhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl