YOUNG EXECUTIVE PROGRAM

Tijdens het Young Executive program verbinden we de leiders van vandaag met de leiders van morgen. Wij bieden Young Executives de mogelijkheid om met andere Young Executives in contact te komen en daarnaast te leren van ervaren bestuurders. Het zal de blik verruimen, en leert daarnaast verder te kijken dan de eigen organisatie en functie.

In een groep van 10 gaan young executives met elkaar een jaar op pad. Deze groep bestaat uit mensen met dezelfde discipline (Finance, HR of IT) van 10 verschillende bedrijven. Men komt vier keer bij elkaar, waarvan twee keer met de eigen groep waarbij in gesprek wordt gegaan met een ervaren bestuurder uit de eigen discipline. Daarnaast is het belangrijk dat men verder kijkt dan alleen het eigen vakgebied, en dus brengen wij de verschillende disciplines ook samen. Dit doen we enerzijds tijdens een sessie waarin we de groepen met elkaar mixen, en anderzijds tijdens een social event die vooral in het teken staat van inspiratie en netwerken. Elke sessie wordt afgesloten met een gezellig diner met lekker eten en drinken, waarmee we onze kernwaarde Bourgondisch alle eer aan zullen doen.

Daarnaast bieden wij tweemaal per jaar een klankbordsessie met een ervaren bestuurder. Dit kan een CFO, CHRO, CIO of Commissaris zijn. Geen standaard coaching, maar een ervaren bestuurder die vanuit zijn/haar eigen ervaring als klankbord kan dienen.  Afhankelijk van de thema’s die de young executive wil bespreken, maken wij de koppeling met de juiste bestuurder.

Wij bieden

  • Een groot netwerk van beginnende en ervaren executives
  • Kennis delen en sparren 
  • De dynamiek binnen de boardroom ontdekken

Voorwaarden

  • Minimaal vijf jaar werkervaring
  • Maximum 35 jaar oud
  • Aanbeveling of doorverwijzing van C-level executive. 

 

Als er aan de voorwaarden wordt voldaan, nodigen we de potentiële deelnemer uit voor een kennismakingsgesprek. Als de verwachtingen matchen dan gaan we met veel plezier samen op pad.

Investering voor deelname aan het programma: 2.400 EUR

Programma

Sprekers

Pieter Haas (1)

Pieter Haas

Voorzitter RvC Hema
Foto Renier Vree

Renier Vree

CFO Nouryon

Foto Rene Hooft Graafland2

Rene Hooft Graafland

Voorzitter RvC Lucas Bols | Ahold Delhaize | Friesland Campina
Foto Belle Webster

Belle Webster

CIO Port of Amsterdam
Foto Mario Suykerbuyk

Mario Suykerbuyk

CIO Eneco Group
Foto Elbrich Batstra

Elbrich Batstra

CHRO The Works & YOUNGCAPITAL
Foto Mark Bijsterveld

Mark van Bijsterveld

CHRO Signify

©Jelmer de Haas - All Rights Reserved

Patrick van Veen

Gedragsbioloog

Klankbordsessies

Tijdens de intake vragen we welke uitdagingen de Young Executive heeft. Met deze informatie maken we een optimale match met de juiste ervaren bestuurder. Wanneer de match is gemaakt volgt een eerste ontmoeting. Het tweede moment moet dienen als een follow-up van de eerste ontmoeting. Natuurlijk moedigen we aan om tussentijds informeel contact te hebben als die behoefte er is. Het sparren kan plaatsvinden bij Network C op het Prins Hendriksoord, maar uiteraard ook elders of digitaal. Dit is vrij in te vullen door de Young Executive en de sparringpartner.