IMG_1181

Huiskamersessie

Leadership Action Workshop

27/09/2022
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

Action Leadership Workshop: het positioneringsspel met schaakstukken!

In de volgende Action Leadership Workshop die Improven en Network C organiseren gaan we weer actief met elkaar aan de slag. Dit doen we onder begeleiding van Veronique Streekstra en Tamara Bavius, resp. Psychotherapeut en GZ-psycholoog en beiden executive coach.

De rol die we vervullen in de structuren waarbinnen we bewegen, is nooit toevallig of zomaar ontstaan. Welke plek heb jij ingenomen in jouw RvB/organisatie en hoe verhoudt die zich tot de rol die de anderen hebben ingenomen? We gaan in een groep van CEO’s, CFO’s, CHRO’s en CIO’s een positioneringsspel spelen met schaakstukken. Hiermee zullen we de gewenste positionering vergelijken met de positionering zoals we die percipiëren. Met welke andere rollen in de RvB en het bedrijf engageer je jezelf het makkelijkst en welke vermijd je het liefst? Waar zitten de missing links in jullie RvB en organisatie? Wat zijn de bottlenecks in de samenwerking met elkaar?


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie met Veronique Streekstra en Tamara Bavius
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

 

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: