Prins Hendriksoord 2

Huiskamersessie

Embrace Entrepreneurship

21/09/2022
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

Embrace Entrepreneurship

We leven in onzekere tijden waarin zowel de dreigingen voor bedrijven, als de compliance verwachtingen alleen maar lijken toe te nemen (denk aan bv. cyber security, ESG, etc.) Bovendien lijkt het dat een deel van de samenleving en media vooral zit te wachten tot er iets fout gaat, om u aan de schandpaal te kunnen nagelen. Als reactie gaan we binnen onze organisaties processen optuigen en specialisten binnenhalen om onzekerheden af te dichten en zekerheden in te bouwen.

Onderzoek van Bain (the founder’s mentality, Chris Zook & James Allen 2016) toont aan dat, op het moment dat u meer aandacht heeft voor rechtmatigheid en professionalisering, het moment dreigt te zijn dat u de gerichtheid op uw klant en snelheid tot actie (zogenaamde founder’s mentality) dreigt te verliezen? Tijdens deze ronde tafel horen we van één van de architecten en vicevoorzitter van Jumbo, Ton van Veen, hoe zij erin slagen om zowel te professionaliseren als ondernemend te blijven? Hoeveel ruimte geven ze en waarin wel en waarin niet? Blijft het maken van fouten en eigen initiatief mogelijk naarmate je groter wordt of wordt dit ook bij Jumbo kleiner? Wanneer luisteren ze naar de buitenwereld en wanneer doen ze lekker hun eigen zin!


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Ton van Veen (Vice-voorzitter Jumbo Group)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: