Prins Hendriksoord 2

Huiskamersessie

CIO meets Commissaris

07/12/2021
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


CIO meets Commissaris

Tijdens deze ronde tafel gaan commissarissen en CIO’s in een intieme setting met elkaar in gesprek over het thema digital. Wat zien CIO’s als de belangrijkste digitale uitdagingen voor hun organisatie en wat zijn de ontwikkelingen die ze het meest in de gaten houden? Welke steun verwachten zij van hun RvC? Commissarissen geven ons aan dat ze het thema digital erg belangrijk vinden, maar dat dit niet altijd even goed begrepen wordt binnen de RvC. Hoe blijf je als commissaris bij met de snelle ontwikkeling? Wat is de juiste structuur voor discussie met het management? Waarover moet je kort op de bal spelen en wat zijn onderwerpen waar vandaag de dag te veel aan steekvlam politiek gedaan wordt vanuit de RvC?

Doelstelling van de discussie voor CIO’s is, om ”onbevangen” beelden op te pikken ten aanzien van hoe een commissaris naar de materie kijkt. Voor de commissaris biedt de discussie een beschermde setting om business technologie beter te begrijpen vanuit het perspectief van de CIO. 


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Henry van de Ven (CIO Koninklijke BAM Groep)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

 

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met SAP.