Prins Hendriksoord 2

Huiskamersessie

CIO meets Commissaris

04/10/2022
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

CIO meets Commissaris

Tijdens deze huiskamersessie gaan CIO’s en Commissarissen met elkaar in gesprek. Wat zien CIO’s als de belangrijkste digitale kansen en uitdagingen? Hoe zeer staat de legacy van hun bedrijven ze in de weg? In hoeverre ervaren ze de RvC als mee, met hun context en de meest recente ervaringen? Vinden commissarissen dat CIO’s voldoende bezig zijn met nieuwe business modellen en product-markt combinaties of teveel met business as usual? Is digital een bedreiging of kans volgens de commissarissen en reflecteert de discussie in de RvC met die CIO ? Tijdens deze huiskamersessie bespreken we graag hoe we tot een betere verstandhouding en ondersteuning van elkaar kunnen komen.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie met een inleiding door Petra van Hoeken (Commissaris o.a. bij de Volksbank, Nordea)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: