Prins Hendriksoord 1

Huiskamersessie

CFO meets CIO

30/08/2022
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies op het prachtige Prins Hendriksoord in Den Dolder gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.

CFO meets CIO

De CFO’s en CIO’s gaan met elkaar in gesprek over hoe technologie, de structuur en cultuur van organisaties wijzigt en wat dit betekent voor de rol en dynamiek tussen Finance en IT.

Deze ronde tafel wordt ingeleid door Robertjan Dekker, VP Finance EMEA, LATAM en APAC Netflix. Hij geeft de nieuwste technologische trends weer waar Netflix gebruik van maakt. Wat betekenen deze voor Finance en IT? Moet een organisatie zich aan de technologische mogelijkheden aanpassen om mee te zijn of moet technologie je mensen en cultuur volgen? Is technologie iets waar je de slimste koppen de beslissingen over moet laten nemen of iets wat je vrij moet laten in de organisatie? Na de uiteenzetting van Robertjan, spreken we over onze verwachtingen van technologie en die van elkaar.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Robertjan Dekker (VP Finance Netflix, EMEA, LATAM & APAC)
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?
Neem contact op via kevinmottard@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: