IMG_4315

Huiskamersessie

Belgium meets the Netherlands

27/10/2022
Vlaamsekaai 17,
Antwerpen, België
16:00 – 22:00


Huiskamersessies

Tijdens de huiskamersessies in het prachtige Antwerpen gaan we met een kleine groep uit verschillende disciplines discussiëren over specifieke en hedendaagse onderwerpen. In een vertrouwelijke en huiselijke sfeer gaan we volgens Chatham House Rules met elkaar in gesprek.


Planning the unplannable

Hoe gaat u als bedrijf en finance leider om met de volatiele wereld waarin we leven? Wat zijn uw verwachtingen met betrekking tot energie prijzen, inflatie, geopolitieke ontwikkelingen, corona etc.? Zijn er nieuwe black swans die u mogelijk ziet opduiken? Hoe bereid u uw bedrijf hierop voor? Hoe maakt u uw strategische plan voor de komende drie jaar gegeven de onzekerheid? Hoe “vast” laat u uw plan zijn? Is het voornamelijk anticiperen op events en daar de organisatie klaar voor stomen of te midden van turbulentie koers vast houden op lange termijn trends?

Op 27 oktober neemt Claude Pannier, Group Finance Director DEME, ons mee in hun ervaringen van het afgelopen jaar betreffende het thema (met onder meer een beursgang). Nadien delen we en leren we van elkaars ervaringen.


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel discussie
                         met een inleiding door Claude Pannier, Group Finance Director DEME
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner

Locatie
Restaurant Kommilfoo
Vlaamsekaai 17
2000 Antwerpen, België


Vragen?
Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

 

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: