The Duke foto

Commissarissen Top

The Executive Challenge

26/10/2022
The Duke Club, Nistelrode
13:30 – 21:00


The Executive Challenge

Net zoals voor u als commissaris, de verwachtingen over de invulling van uw rol verandert, geldt dit voor elke C-level executive. Wat doet dit met de dynamiek tussen een raad van bestuur en raad van commissaris? Worden bepaalde C-levels belangrijker in de organisatie, nu de uitdagingen veranderen? Krijgen anderen juist te veel aandacht in de huidige dynamiek? Hoe voert u de dialoog met bv. IT of HR, op wiens domein met de digitale agenda en war for talent grote uitdagingen liggen? Zit er voldoende kennis van de nieuwste trends ter zake in de RvC om hier een nuttige dialoog te voeren?

Hoe kijken executives naar de ontwikkeling van de RvC? Zien zij meer betrokkenheid en voelen ze zich uitgedaagd voor de dialoog met u tot een breder perspectief? Of zien ze teveel RvC’s die hun eigen aansprakelijkheid aan het managen zijn en vragen stellen uit de ivoren toren van gisteren? Wat denken executives dat beter kan in het functioneren van RvC’s? Wat waarderen ze aan de huidige interactie en waaraan ergeren ze zich?

Tijdens de Commissarissen Top gaat u als commissaris in gesprek met C-level executives uit verschillende disciplines. De ronde tafels worden ingeleid door CEO’s, CFO’s, CIO’s, CHRO’s, etc. Samen gaat u met elkaar in dialoog over de uitdagingen van morgen binnen het specifieke thema en hoe u samen tot de juiste boardroom dynamiek kan komen.


Locatie
The Duke Club
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met stefaniegrimbergen@networkc.nl