CIO Top

CIO Top

The Search for Simplicity

01/06/2022
The Duke Club, Nistelrode
13:30 – 21:00


The Search for Simplicity

“Any intelligent fool can make things bigger and more complex. It takes a touch of genius – and a lot of courage – to move in the opposite direction”Albert Einstein

Binnen de natuurkunde wordt er gezocht naar eenvoud, omdat men datgene wat om ons heen gebeurd op het basisniveau wilt begrijpen. Als we kijken naar het IT domein, hoe gaan wij dan om met deze zoektocht naar eenvoud? Technologie is vaak ontwikkeld om samenwerken makkelijker te maken. Maar door toepassingen en beleid binnen organisaties wordt vaak het omgekeerde bereikt. Hoe komt dit? En wat kan de CIO hieraan doen?

Daarom gaan we tijdens de aankomende CIO Top met elkaar in gesprek rondom het thema The Search for Simplicity. Of iets simpel of complex is, is mede afhankelijk van onze manier van omschrijven. Dus hoe breng je jou verhaal zodat je collega’s kansen zien in plaats van gevaren waartegen ze beleid moeten voeren? Welke cultuur en mensen zijn er nodig binnen en buiten IT om deze kansen te grijpen? Hoe heeft technologie samen met de acties van jou en je team de organisatie versimpeld? En hoe voorkom je dat de board of het management team het slimste jongetje van de klas wil zijn en daarom de voor de hand liggende oplossingen niet meer kan zien?

We dagen je uit om de kronkels in onze hersenen die ervoor zorgen dat we het complexer dan nodig maken te vermijden!


Locatie
The Duke Club
Slotenseweg 11
5388 RC Nistelrode


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl