Marienhof

CFO Top

Strength of Stories

20/04/2022
Marienhof, Amersfoort
13:30 – 21:00


Strength of Stories 

Financials willen nog wel eens de discussie graag tot de feiten reduceren, waarin objectiviteit de emotie en subjectiviteit overstemt. Maar als we kijken naar het verleden, dan wordt als snel duidelijk dat feiten en objectiviteit niet de basis zijn van onze samenleving. Dat zijn namelijk de verhalen die we elkaar vertellen. Betekenis ontstaat als veel mensen een gezamenlijk web van verhalen weven. Een web van wetten, krachten en entiteiten die als een soort gezamenlijke fantasie dienen. Dit web van verhalen wordt steeds sterker en zorgt ervoor dat we geschiedenis schrijven. En fantasieën zijn (nog) niet feitelijk op het moment dat ze ontstaan.

Daarom willen we tijdens onze allereerste CFO Top u als CFO meenemen in de kracht van het verhaal, oftewel: Strength of Stories. Vertel elkaar het verhaal van jullie bedrijven. Vertel elkaar het verhaal van jullie finance functie. Hoe zijn jullie dit verhaal aan het herdefiniëren in een wereld waarin purpose en dromen nog belangrijker zijn geworden? Hoe bent u het verhaal van uw bedrijf, uw team maar ook vooral het verhaal van uzelf als leider aan het herschrijven? Hoe gaat u met uw emoties om en geeft u ze weer aan uw collega’s? En wanneer trekt u aan de bel en herinnert u dat feiten af en toe toch koppige dingen zijn om rekening mee te houden? 

Laten we elkaar op de CFO top inspireren door verhalen te vertellen, en laat u verrassen door verhalen uit andere walks of life die relevanter zullen blijken te zijn voor uw zakelijke uitdagingen dan eerst gedacht.


Locatie

Marienhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl