Marienhof

CFO Top

Challenge the Status Quo

09/11/2022
Marienhof, Amersfoort
13:30 – 21:00


Challenge the Status Quo 

Ooit dacht men dat de aarde plat was, totdat deze gedachte werd gechallenged. Nu denken we anders en hebben we ons open weten te stellen voor een ander gedachtegoed. Daarom vragen we u tijdens deze derde CFO Top van 2022 uzelf open te stellen u uit te laten dagen door de CFO van morgen en organisaties die buiten de gebaande paden durven te gaan. 

Challenging the status quo door een twintigtal young talents uit te nodigen en hun kijk en ervaringen te delen. Wat zien zij als hun purpose en die van het bedrijf? Hoe geloven zij dat talent attraction & development anders kan? Wat zien zij als de grootste bottlenecks binnen organisaties? Hoe kijken zij naar de rol van finance? Welke technologische ontwikkelingen en kennis ontbreekt vandaag de dag volgens hen? Hoe kijken zij naar hun carrière pad? En wat zorgt bij hen voor stress of onzekerheid en hoe kan u hierbij helpen? Maar natuurlijk ook de vraag welke perspectieven u soms bij hen mist? Wat ziet u als de rol van de young talents en vervullen zij deze voldoende? 

Tijdens verschillende sessies gaan we er achter komen of we herkennen wat de ander zegt. We gaan dan ook in dialoog met elkaar en met de young talents om van elkaar te leren. Dit zullen we niet vanuit politiek correcte gedachte ‘alles wat de nieuwe generatie zegt en doet is halleluja’ doen, maar in een open en eerlijke dialoog. Laat u uitdagen door uw peers, mogelijke opvolgers en inspirerende sprekers en ontdek welke conventionele gedachten er morgen niet meer zijn.


Locatie

Marienhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort


Vragen?
Neem contact op met amyquik@networkc.nl