0507-NetworkC_CFOTOP-HR-©-Sabine_van_Nistelrooij-43

Huiskamersessie

Action Leadership Workshop ‘Ego-Lego’

17/09/2024
Prins Hendriksoord, Den Dolder
16:00 – 21:00


Action Leadership Workshop

Om ons netwerk te blijven verrassen proberen we nieuwe dingen te doen. Zo is het concept Action Leadership Workshop ontstaan. Dit is een sessie met 10 – 15 deelnemers uit verschillende disciplines, maar in plaats van een ronde tafel discussie gaan we (inter)actief met elkaar aan de slag.


Ego Lego

Dit maal gaan we aan de slag met lego blokjes en het thema high performing teams. Maar waar je dit mogelijk in het verleden al gedaan hebt voor je eigen team en haar dynamiek gaat het dit maal over jou. Hoe goed ken jij jezelf? Wat is je kracht? Wat is je zwakte? Als je in een groep terecht komt met andere C-level leiders welke rol ga jij dan pakken? Kan je die rol aanpassen aan de groep? Waarin maak je jezelf ondergeschikt aan de groep en stap je uit de leider rol? Hoe voelt het om de rol die het meest natuurlijk voor je aanvoelt dan te laten vallen voor de groep en de opdracht die je te vervullen hebt als team? Of pak je de leider rol volop?

De groep deelnemers (12-15) zal worden opgedeeld in kleinere groepen van drie. Eerst ga je via de lego blokken aan de andere deelnemers jezelf met je sterktes en zwaktes in het geschetste scenario laten zien. Vervolgens gaan jullie aan het bouwen. Wie pakt welke rol? Hoe laten jullie elkaars kracht maximaal tot uiting komen? Hoe mitigeren jullie elkaars zwaktes? Wie pakt welke rol en hoe bouw je dit in? Kunnen drie natuurlijke leiders (met het ego dat een leider kenmerkt) in 1 groep tot een geheel gesmeed worden?


Programma

16.00 uur        Ontvangst
16.30 uur        Start Ronde Tafel ‘Ego Lego’
18.00 uur        Borrel met aansluitend Diner


Locatie
Prins Hendriksoord 
Soestdijkerweg 17
3734 MG Den Dolder


Vragen?

Neem contact op via stefaniegrimbergen@networkc.nl

Deze huiskamersessie wordt georganiseerd in samenwerking met: